Java teknologi

Større virksomheder har løbende optimeringer i IT-infrastrukturen. Udskiftning af platforme og teknologi. Konvertering fra gamle til nye systemer. Et vigtigt krav er dog altid, at systemerne skal kommunikere indbyrdes. Når java håndterer sammenkobling af IT-systemer, så opnås ultimativ valgfrihed af teknologi og produkter i infrastrukturen. Det sikrer, at det mest egnede produkt altid kan vælges uanset leverandør. Det giver tryghed at vide, at man kan satse på morgendagens teknologi uden at kende den på forhånd.

Integration

Idag er det vanskeligt at forestille sig et IT-projekt uden at integration er et centralt emne. Et ofte set scenarie er integration mellem et ældre system, som skal levere data til nye systemer. Men det kan også være integration mellem forskellige teknologier på forskellige platforme. Vi har stor erfaring med de gængse standarder og teknologier som anvendes til integration. For at konkretisere emnet tages udgangspunkt i nogle eksempler og teknologier.

Kompetenceliste

evikali holder sig løbende opdateret med, hvilke teknologier der er tidssvarende enten gennem uddannelse eller gennem ansættelser af nye medarbejdere. Nedenfor findes et udpluk af de kompetenceområder vi besidder og har ekspertise indenfor.

Produktions IT

Shop Floor Control
Styring af stregkoder, print, labels
Opsamling af alarmer
Opsamling af produktionsdata
PLC kommunikation
Planlægningsapplikationer
Interform

 

 

Privacy Policy

 

Indledning

Det er udelukkende den danske version af vores privatlivspolitik, som er gældende. Oversættelsen til engelsk tilbydes udelukkende som en service til de globale brugere. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem den oversatte version og den danske version, er det den danske version, som er den gældende.

Vi tager beskyttelsen af dine oplysninger seriøs, og vi leverer denne privatlivspolitik til dig for at fortælle dig om vores praksis omkring, hvordan vi arbejder med at sikre brugerne. Oplysningerne kan opdeles efter nedenstående: